اجاق گاز به عنوان یکی از 3 وسیله مهم آشپزخانه، نقش بسیار مهم در زندگی همه ما ایفا میکند. اجاق گاز به ما امکان پختن غذا را میدهد و در زمستان خانه را تا حد خوبی گرم میکند. اما این وسیبه به علت ارتباط با گاز و مواد سوختنی به شدت میتواند خطر افرین باشد. به همین دلیل ما در این مقاله مهم ترین نکاتی را که باید از اجاق گاز بدانید، برایتان جمع آوری نمودیم تا با مطالعه آن علاوه بر شناخت بهتر این دستگاه، بتوانید از بروز خطرات در آن جلوگیری کنید.

https://www.akhavanjam.ir/pricelist/3

هدر پرایس راه خود را در مورد گازها می شناسد. او یک شیمی دان جوی در کالج نورث سیاتل است ، او آلودگی هوای بیرون ، جریان و تغییر مواد شیمیایی در جو زمین را مطالعه می کند. اما او قبل از ابتلای پسرش به آسم ، نگران اجاق گاز در خانه خود نبود و در دو و نیم سالگی مجبور بود از دستگاه استنشاق خود چندین بار در روز استفاده کند. او شروع به تعجب کرد: آیا گاز خانواده او را بیمار می کرد؟

او می گوید که خانه پرایس با گاز طبیعی کار می کرد-"اجاق گازاخوان جم ، کوره گاز ، بخاری آب گرم گاز". در خانه های آمریکایی ، این تنظیم بسیار رایج است ، اما لوازم گاز - و به ویژه اجاق گاز - هزینه دارند. آشپزی روی اجاق گاز رومیزی برخی از دودهای مشابه موجود در اگزوز خودرو را آزاد می کند. اگر این دودها در خارج از خانه تخلیه نشوند ، باقی می مانند و به صورت دزدکی وارد ریه ها می شوند.

پرایس همیشه تصور می کرد که آلودگی مسکونی ناشی از کامیون ها یا بزرگراه های مجاور است ، اما هنگامی که به این موضوع پی برد ، مقالات زیادی در مورد ارتباط گاز و آسم کودکان پیدا کرد. پرایس و همسرش تصمیم گرفتند به خانه ای جدید و کاملا برقی در همان کد پستی بروند. خانواده او همان هوای محله را تنفس می کردند. تنها چیزی که تغییر کرد خانه آنها بود. آسم پسرش تقریباً یک شبه بهبود یافت.

پرایس می گوید: "همانطور که یک پزشک نمی تواند بگوید سرطان شما ناشی از سیگار کشیدن به مدت 20 سال است ، به هیچ وجه نمی توانم به عنوان یک دانشمند بگویم که آسم پسرم به دلیل وجود گاز در خانه بود." با این حال ، این بهترین حدس او است.

بر اساس گزارش اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده در سال 2015 ، اکثر آمریکایی ها این روزها از اجاق های برقی استفاده می کنند ، اما تقریباً یک سوم عمدتا با گاز طبیعی آشپزی می کنند. بسیاری از این آشپزها به شعله آبی سوگند یاد می کنند که می تواند یک تابه چدنی را به گونه ای شارژ کند که یک سیم پیچ برقی را شرمنده کند. ممکن است آشپزی روی آتش به اندازه کافی طبیعی به نظر برسد ، اما این اجاق های رومیزی باید موضوعی داغ باشند: با توجه به پیشرفت فناوری القایی ، نگرانی در مورد آب و هوا ، نگرانی های مربوط به سلامتی یا ترکیبی از این سه ، آیا کسی باید از یکی استفاده کند؟

حداقل در زمینه کیفیت هوا ، شواهد علیه اجاق گاز رومیزی بسیار مضر است. به گفته برت سینگر ، دانشمند آزمایشگاه ملی لارنس برکلی که کیفیت هوای داخل خانه را مطالعه می کند ، اگرچه پخت غذا روی هر اجاق گاز آلاینده های ذرات معلق ایجاد می کند ، اما گازهای سوزان دی اکسید نیتروژن یا NO2 و گاهی اوقات نیز مونوکسید کربن تولید می کند. بر اساس گزارش EPA ، قرار گرفتن کوتاه مدت در معرض هوا با غلظت بالای NO2 می تواند منجر به سرفه و خس خس سینه در افراد مبتلا به آسم یا سایر مشکلات تنفسی شود و قرار گرفتن طولانی مدت در معرض گاز می تواند به توسعه این شرایط کمک کند. بر اساس گزارش اخیر موسسه راکی ​​مونتین ، یک اندیشکده پایداری ، خانه های دارای اجاق گاز می توانند تقریباً 50 تا 400 درصد غلظت NO2 بیشتری نسبت به خانه های دارای اجاق برقی داشته باشند که اغلب منجر به آلودگی هوای داخل ساختمان می شود که در خارج از خانه غیرقانونی است. به بردی سیلز ، نویسنده اصلی این گزارش می گوید: "NO2 نامرئی و بی بو است ، و این یکی از دلایلی است که بسیار مورد توجه قرار نگرفته است."

گاز طبیعی که از قدیم به عنوان پلی به سوی انرژی های تجدیدپذیر شناخته می شد ، مانند نفت یا زغال سنگ کثیف نیست ، اما همچنان به آلودگی کربن کمک می کند و هنگامی که مستقیماً به اتمسفر نفوذ می کند - همانطور که اغلب در مورد فرکینگ اتفاق می افتد - یک گاز گلخانه ای قوی است. نقش اجاق گاز رومیزی به ویژه در ایجاد تغییرات اقلیمی چندان مشخص نیست. آنها تنها درصد کمی از انرژی مصرف شده در یک خانه متکی به گاز را تشکیل می دهند. (کوره ها و آبگرمکن ها گوزل های واقعی هستند.

اما یک آشپزخانه با اجاق گاز رومیزی نیاز به خطوط گاز در ساختمانها و زیر خیابانها دارد-یک زیرساخت کامل که می تواند از تبدیل مناطق مسکونی به شبکه های برق تجدیدپذیر جلوگیری کند. سیلز می گوید: "اگر ما به آن رسیدگی نکنیم ، ما همچنان تمام این خطوط لوله را وارد می کنیم."